Hoge kwaliteit en persoonlijk

Goed en persoonlijk contact, waarbij er werd meegedacht met onze wensen. Sjarkboxes levert maatwerk. Naast een standaard pakket ook een Vegan variant gerealiseerd.

Afspraken altijd nagekomen en alles op tijd. Geen stress bij ons.

Kwaliteit spat er van af - verpakkingsmateriaal en producten. Waarbij het voor ons een extra plus was dat dit regionale leveranciers waren.

Wij zullen Sjarkboxes zeker nog een keer inzetten.

Nichola Capel
Stichting Primo Schiedam

50 perfecte kerstgeschenken

50 perfecte kerst-geschenken

Ons bedrijf (Disc) heeft 50 boxen laten maken als kerstgeschenk voor alle werknemers. Dit heeft Sjarkboxes perfect opgepakt op alle fronten. De box zelf was volledig gepersonaliseerd op een grafisch & tekstueel professionele manier.. maar ook de inhoud was samenhangend uitgezocht. Bovendien was alles betrokken bij lokale ondernemers uit de vestigingsstad van Disc en haar directeur. Door dit "lokale inkoop initiatief" doe je zowel de ondernemer als de werknemer een "cadeau" (past goed bij de kerstgedachte). Kortom de box was mooi, doordacht en royaal & lekker gevuld. Daardoor veel leuke reacties gehad van onze werknemers.

Michel Boutestein
Dutch Industrial Safety Consultants

Super

Geweldige mannen om mee samen te werken. Ze denken goed mee en komen met ideeën. Ze staan ook open voor ideeën van de klant. Twee keer een kerstpakket besteld bij Sjarkboxes en twee keer totaal verschillende pakketten.Wij bevelen deze mannen van harte aan!

J. van den Berg
S.G. Spieringshoek